Staze i otirači doprinose jedinstvenom izgledu vaših podova

Nikada nije bilo lakše dizajnirati enterijer! Lindstrom kolekcija nudi oblikovane staze i otirače za sve prostorije, od malih butika do velikih sala, kancelarija ili tržnih centara. Usudite se da nas izazovete – mi ćemo na izazov odgovoriti sa pouzdanim rešenjem za iznajmljivanje staza i otirača! Mi smo specijalzovani za iznajmljivanje i održavanje staza i otirača i stavljamo vam na raspolaganje naše profesionalace za dizajniranje staza i otirača u skladu sa stilom vaše kompanije. Iznajmljene staze i otirače ćemo održavati u skladu sa dogovorenim vremenskim intervalima.

Oblikovane staze i otirači kao deo dizajna enterijera – sa lakoćom i idealno uklopite oblike

Kada se Lindstromove oblikovane staze i otirači ukomponuju sa standardnom i dekorativnom kolekcijom nastaju ukrasne kompozicije. Naše oblikovane staze i otirači idealno kontrolišu tok kretanja ljudi. Bez obzira da li se nalaze na zahtevnoj lokaciji biće u skladu sa pravcem kretanja. Oblikovane staze i otirači vam omogućavaju idealan spoj funkcionalnosti i dekorativnosti.

Shape mats Shape mats

Pratimo pravac

Lindstromovi oblikovani otirači i staze mogu da se koriste za pokazivanje pravca kretanja i usmeravanje ka odredištu. Trougaoni oblik staze i otirača može se kombinovati sa dizajnom po želji ili sa standardnim stazama i otiračima. Možete izabrati stazu i otirač sa usmerenim oblikom iz postojeće kolekcije da bi usmeravali ljude u željenom pravcu.

Shape mats Shape mats

 

Izgledajte svaki put drugačije!

Naše oblikovane staze i otirači sa lako međusobno kombinuju. Kada izaberete naše oblikovane staze i otirače dobijate rešenje koje može da menja svoj izgled i šaru uklapanjem na razne načine. Posebno je lako uklopiti naše jednakostranične staze i otirače bilo da se to radi međusobno ili sa drugim stazama.

Shape mats Shape mats

 

Kružni oblici daju posebnu dimenziju enterijeru

Izborom kružnih, polukružnih ili ovalnih staza i otirača dobijate privlačan dekorativni elemenat, kako za velike, otvorene prostore, tako i za uske hodnike. Polukružni oblici se mogu kombinovati sa drugim oblicima sa kojima dele stranicu iste širine ili mogu da se postavljaju ispred nameštaja ili vrata. Kružne staze ublažavaju izgled vaših prostorija i čine da enterijer bude impresivniji.

Shape mats Shape mats