Najvažnije obeležje jednog ulaza je otirač

Kroz uslugu najma i održavanja staza i otirača, nudimo vam jednostavno i pristupačno rešenje sa kojim postižete besprekoran izgled vaše kompanije. Naš asortiman obuhvata standardne staze i otirače, ergonomske staze, kao i stilizovana rešenja koja odgovaraju korporativnom identitetu vaše kompanije. Usluga najma staza i otirača je pristupačan način da poboljšate čistoću vašeg objekta.

Standardne staze i otirači

Standardna kolekcija Lindstrom podrazumeva najam staza i otirača od najlonskog tkanja sa gumenom osnovom.

Naši otirači od najlonskog tkanja iz standardne ponude održavaju čistoću prostorija zadržavajući pesak, blato i prljavštinu. Zahvaljujući gumenoj osnovi, staze i otirači se ne klizaju i ne pomeraju, što doprinosi većoj bezbednosti.

Standardne staze i otirači pomažu u održavanju čistoće i urednosti vaših prostorija!

Da li su vam potrebane staze i otirači sa kojom ćete osigurati čistoću u prostorijama vaše kompanije? Naše staze i otirači iz standardne kolekcije značajno olakšavaju održavanje čistoće u prostorijama a time smanjuju troškove čišćenja. Naša kolekcija raspolaže odgovarajućim stazama i otiračima za različite vrste podova i ulaza. Standarni otirači su idealni za ona mesta na kojima se prljavština i pesak unose spolja, na primer za holove i foaje.

Zahvaljujući svojoj izuzetnoj moći upijanja, standardne staze i otirači odlično zaustavljaju prljavštinu, blato i vodu na samom ulazu

Najlonske staze i otirači pomažu pri održavanju čistoće prostorija, jer se prljavština, pesak i blato zadržavaju u samom tkanju otirača. Upredeno najlonsko tkanje efikasno upija nečistoću do same osnove tkanja, zbog čega otirač izgleda uredno duži vremenski period, a na taj način se održava i čistoća prostorija. Kolekcija Lindstrom najlonskih staza i otirača za iznajmljivanje je dostupna u dve različite boje i nekoliko dimenzija.

Dekorativne staze

Naše dekorativne staze ulepšavaju izgled vaših prostorija i pružaju mogućnost za impresivno uređenje prostorija na način koji najbolje odgovara vašoj kompaniji.

Dekorativne staze ćemo napraviti prema vašoj želji, u bojama, sa logotipom, šarama pa čak i porukama koje sami osmislite.

Pomoći ćemo vam da odaberete odgovarajuće boje i upotpunimo dizajn vašeg enterijera.

Pogledajte našu kolekciju dekorativnih staza i otirača ovde.

Pogledajte Jukka Rintala dekorativnu kolekciju ovde.

Pogledajte šta sve možete postići sa našim oblikovanim stazama i otiračima ovde.

 

Ergonomske staze

Naše ergonomske staze od savremenih materijala doprinose većoj bezbednosti i udobnosti na radnom mestu. One smanjuju opterećenje na kičmu i zglobove tako što zaposlenima pomažu da zadrže prirodan položaj pri dugotrajnom stajanju.

Ergonomske staze su kreirane za postavljanje iza pultova ili sličnih radnih stanica na kojima ima dosta kretanja na kratkim relacijama. Ergonomske staze doprinose mekšem hodu i smanjuju opterećenje na kičmu i zglobove. Ergonomske staze su deo naše kolekcije za iznajmljivanje.

Gumeni otirači

Gumeni otirači zaustavljaju krupnu prljavštinu i vodu koja se unosi kroz ulazna vrata. Njihova površinska struktura sprečava proklizavanje, što predstavlja važan faktor za bezbednost.