Nudimo efikasna rešenja za kreiranje jedinstvenog i snažnog korporativnog identiteta

Naša usluga najma otirača i staza je jednostavno i pristupačno rešenje koje omogućuje da vaša kompanija svakodnevno izgleda besprekorno i čisto. Naš asortiman obuhvata standardne najlonske otirače, ergonomske staze i staze dizajnirane prema stilskom rešenju u skladu sa korporativnim imidžom vaše kompanije. Naša sveobuhvatna usluga štedi vaše vreme.

Za kompanije svih veličina i delatnosti

Usluge najma i održavanja Lindstrom otirača i staza koriste klijenti raznih veličina i delatnosti. Naša rešenja odgovaraju svim oblastima poslovanja zbog raznovrsnosti ponude.

Rešenje za sve zahteve

Uz pomoć naših usluga iznajmljivanja i održavanja otirača i staza, vaše prostorije su stalno čiste i izgledaju reprezentativno.

Pravilno ukomponovane dimenzije otirača i staza i dobro isplanirane usluge najma i održavanja skraćuju vreme potrebno za čišćenje objekata. Korporativni identitet vaše firme jača kada objekti izgledaju uredno i čisto.

Naš asortiman usluga obuhvata i dizajn otirača i staza u skladu sa elementima dizajna enterijera vašeg objekta i prema vašim idejama i kreacijama. Uz našu pomoć, kreirajte jedinstveno rešenje ili odaberite neko od postojećih iz naše kolekcije gotovih otirača i staza širokog spektra boja.

Pri izradi specijalno dizajniranih otirača i staza, Lindstrom polazi od korporativnog identiteta vaše kompanije. Dobićete rešenja za otirače i staze u onim bojama, dezenima ili sa porukama prema vašim željama. Mi ćemo vam pomoći da odaberete odgovarajuće boje i dizajn. Rezultat će biti jedinstveno rešenje za otirače i staze koje u potpunosti odgovara vašoj kompaniji. Kvalitet Lindstrom proizvoda uspešno odoleva testu vremena i upotrebe.

U našoj ponudi možete pronaći i gotova rešenja u nekoliko različitih veličina kojima ćete upotpuniti enterijer vaše kompanije.

Obzirom da otirači i staze efikasno zaustavljanju prljavštinu i vlagu, one su značajan faktor bezbednosti. Ergonomske staze doprinose većoj udobnosti na radnom mestu pri stajaćim poslovima.

Zaustavljanje prljavštine i vlage počinje sa otiračem na ulaznim vratima koji zaustavlja čak i najtežu prljavštinu. Odgovarajuće staze postavljene na pravim mestima sprečavaju klizanje. Ergonomske staze su pogodne za sve vrste stajaćih tipova poslova, počev od zavarivanja pa do rada u kancelariji, jer smanjuju opterećenje pri stajanju i doprinose većoj udobnosti na radu.

Matot toimitiloihin

Dekorativni otirači i staze za dobar izgled vaših objekata

Naša rešenja za otirače i staze omogućuju atraktivan izgled i čistoću vaših ulaznih prostorija na duži rok i doprinose razvoju vašeg brenda.

Matot taloyhtiöihin

Naše usluge za profesionalce na poslovima održavanja objekata

Naše usluga najma i održavanja otirača i staza pomaže u efikasnom i ekonomičnom obavljanju posla, jer štedi vreme i resurse potrebne za održavanje.

Matot seisomatyöhön

Ergonomske staze za poslove koji zahtevaju dugotrajno stajanje

Nudimo ergonomske staze pogodne za različite namene, na primer, iza uslužnog pulta ili kod radnih stanica u kancelarijama i industriji.

Ovako funkcioniše naša usluga iznajmljivanja i održavanja otirača i staza

https://youtu.be/-UoZ8guTC5E

Measure icon

PROCENA VAŠIH POTREBA, DIZAJN I NABAVKA

Pažljivom procenom vaših potreba obezbeđujemo izbor odgovarajućih otirača i staza za vaše objekte. Ujedno ćemo vam pomoći da odaberete odgovarajuće boje i dizajn koji se najbolje uklapa sa vašim enterijerom. Naše usluge zasnivaju se na iznajmljivanju i održavanju tako da klijent nema potrebu da ulaže svoj kapital u kupovinu staza i otirača.

Laundry icon

PRANJE I ODRŽAVANJE

Naša industrijska praonica čisti otirače i staze efikasno i na ekološki prihvatljiv način. Staze održavamo pažljivo i na odgovarajući način, da bismo osigurali njihov dug vek trajanja i očekivani nivo kvaliteta od strane naših klijenata.

Deliver icon

ISPORUKA I PRIKUPLJANJE

Naša distribucija funkcioniše efikasno i brzo. Naš zaposleni će se na licu mesta pobrinuti za pravilno postavljanje otirača i staza. Kada su otirač ili staza pri kraju svog veka trajanja, zamenimo ih novim.

Recycle icon

SKLADIŠTENJE I TRAJNO UKLANJANJE

Svi otirači i staze se čuvaju u našim servisnim centrima. Nakon pranja, staze se brzo vraćaju na korišćenje. Korišćene staze i otirače koji su i dalje potpuno funkcionalni koristimo, na primer, u industrijskim postrojenjima. Dotrajale staze povlačimo iz upotrebe i trajno uklanjamo na ekološki prihvatljiv način.