Radna odela i uniforme su važan deo korporativnog identiteta

Nudimo najbolja rešenja za radna odela i uniforme kao podršku vašem poslovanju. Iznajmljivanje, održavanje i mnoge druge usluge čine zbir usluga koja mogu da funkcionišu i samostalno i kao celina. Oslanjajući se na nabavku radnih odela i uniformi od jednog pouzdanog partnera, možete na miru da se fokusirate isključivo na svoju osnovnu delatnost..

Reprezentativna i prikladna radna odela i uniforme su važne za zaštitu i udobnosti na radu. Nudimo odgovarajuća rešenja iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi za kompanije i organizacije svih veličina i delatnosti – od zdravstvene zaštite do održavanja, od prehrambene do teške industrije. Testirani, izdržljivi materijali i odgovarajuća radna odela i uniforme koja se održavaju na pravi način, osiguravaju bezbednost zaposlenih.

Zašto da kupujete kada možete da iznajmite?

Otkrijte kako možete da uštedite

vreme i novac koristeći naše usluge

iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi.

 

Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Mini vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

Prednosti naših usluga

Jednom nedeljno dostavljamo čista i održavana radna odela i uniforme za vaše zaposlene u njihove radne ormariće. Količine radnih odela i uniformi su pažljivo planirane u skladu sa vašim potrebama, tako da je potrebna količina uvek na raspolaganju.

Nije potrebno da trošite kapital i ljudske resurse na kupovinu radnih odela i uniformi, njihovo održavanje i skladištenje. Lindstrom će sve ove poslove uraditi za vas.

Unificirana radna odela i uniforme ostavljaju upečatljiv prvi utisak, poboljšavaju prepoznatljivost vaših zaposlenih i jačaju njihov profesionalni ponos. Osim toga, radna odela i uniforme koja odgovaraju korporativnom vizuelnom identitetu predstavlja podršku vašem brendu, upotpunjuju dobar utisak o vašoj kompaniji i povećavaju udobnost vaših zaposlenih na radu.

Mi pratimo zakonske propise, standarde i nove modele poslovanja u različitim oblastima, i ta znanja koristimo pri kreiranju radnih odela i uniformi, kako bi se vaši zaposleni osećali bezbedno.

Tyovaatteet tyontekijan suojaamiseen

Zaštita na radu

Bezbedna i funkcionalna radna odela i uniforme štite radnika od opasnosti na radu. Pri kreiranju naših radnih odela i uniformi, pridržavali smo se najstrožijih kriterijuma standarda bezbednosti i zaštite na radu za različite delatnosti.

Tyon suojaaminen

Zaštita proizvodnih procesa

U prehrambenoj i farmaceutskoj industriji a naročito u oblasti zdravstvene zaštite, higijena radnih odela i uniformi je od vitalnog značaja za zaštitu proizvodnih procesa.

Tyontekijan tunnistettavuus

Prepoznatljivost zaposlenog

Radna odela i uniforme takođe treba da prenose poruku o vrsti profesije koja se u njima obavlja i da omogućavaju lakšu identifikaciji zaposlenih.

Pogledajte kako funkcionišu naše usluge

https://youtu.be/vAQPVMfZHaI

Measure icon

PROCENA VAŠIH POTREBA, DIZAJN I NABAVKA

U saradnji sa vama ćemo isplanirati i dostaviti kolekciju koja zadovoljava potrebe vaše kompanije tako da veličina radnih odela i uniformi odgovara svakom zaposlenom.

Laundry icon

PRANJE I ODRŽAVANJE

Peremo i održavamo radna odela i uniforme i obavljamo njihovu popravku i zamenu novim komadima prema potrebi, kao i njihovo skladištenje umesto vas.

Deliver icon

ISPORUKA I PRIKUPLJANJE

Čistu i održavanu odeću dostavljamo vam jednom nedeljno u radne ormariće svakog zaposlenog ili na, za tu namenu, unapred određeno mesto.

Recycle icon

SKLADIŠTENJE I TRAJNO UKLANJANJE

Vodimo računa o reciklaži i ekološkom trajnom odlaganju radnih odela i uniformi.