Ne postoji način da sprečite unošenje spoljašnje prljavštine i prašine. Zato postoji rešenje da sprečite njihovo raznošenje po celoj unutrašnjosti objekta. Kompanija Lindstrom će se pobrinuti da odgovarajući otirači i staze, postavljeni na pravilno odabranim mestima, zadržavaju prljavštinu i prašinu i čine da vaši podovi ostanu lepi.

Osim toga, mi ćemo rado pomoći prilikom izbora odgovarajuće staze i otirača i u određivanju njihove učestalosti zamene. To znači da će vaši podovi duže ostati čisti. Dodatno, niži troškovi čišćenja jasno ukazuju na značaj otirača i staza – kažu u Lindstromu.

Kada razmatrate opcije za održavanje prostorija čistim, imajte u vidu sledeće činjenice: u proseku, 80% prljavštine u prostorijama dospeva kroz ulazna vrata, 70% od ukupnih troškova za čišćenje prostorija odlazi na podove.

Naše usluge omogućavaju značajne uštede i višestruko doprinose većoj udobnosti i atraktivnosti prostorija.

Lepi i praktični

Mat Rosa

Staze i otirači su važniji nego što se to čini na prvi pogled. Odgovarajuće staze i otirači imaju veliki uticaj na izgled vašeg okruženja. Mogu da upotpune dizajn enterijera, da usmeravaju zaposlene i posetioce i da doprinesu vašem vizuelnom identitetu – istovremeno pružajući udobnost i bolju akustiku. Jednostavno rečeno, izvanredne staze i otirači su dobitna kombinacija dobre funkcionalnosti i odličnog izgleda.

Bez klizanja. Bez saplitanja.

Manje saplitanja i klizanja čine bolje okruženje za svakoga. Otirači i staze zaustavljaju prljavštinu i vlagu, uzročnike ovih nesreća, čineći podove bezbednijim za hodanje. Dodatno, ergonomske staze su ključne za veću udobnost tokom poslova koji se obavljaju stojeći.

Kakvu stazu odabrati?

Otirači i staze

Standardne staze i otirači pomažu da prostorije budu duže čiste tako što zadržavaju pesak, blato i prljavštinu. Zahvaljujući gumenoj osnovi, staze ostaju na svom mestu što doprinosi bezbednosti.

Dekorativne staze i otirači dizajnirani su za komunikaciju, dizajn enterijera i jačanje vizuelnog identiteta. Takođe, imaju istu zaustavnu moć za prljavštinu kao i standardne staze.

Gumeni otirači zaustavljaju krupnu prljavštinu i vodu koja se unosi kroz ulazna vrata. Njihova površinska struktura sprečava proklizavanje, što predstavlja važan faktor bezbednosti.

Ergonomske staze dizajnirane za postavljanje iza uslužnih pultova ili sličnih pozicija koje podrazumevaju puno kretanja na kratkim relacijama.

Zašto da kupujete kada možete da iznajmite?

Tyojalkinett turvajalkineet

Naša usluga iznajmljivanja staza i otirača je jednostavno i pristupačno rešenje za održavanje čistoće, zaštitu podova i udobnost. Mi se staramo o svemu, od izbora odgovarajuće staze i otirača za vašu kompaniju do obezbeđivanja njihovog redovnog čišćenja. Sa nama je iznenađujuće jednostavno sarađivati. Naša rešenja odgovaraju svim oblastima poslovanja zbog raznovrsnosti ponude.

Više informacija na lindstromgroup.com ili ih kontaktirajte putem email-a na korisnickiservis.staze@lindstromgroup.com ili putem telefona na 063.333.165

Izvor: eKapija