Flexibel arbetsklädsservice på Åland

Vår arbetsklädservice är tillgänglig i hela Åland. I Lindströms kollektion av arbetskläder hittar du ett brett urval av arbetskläder för olika jobb och arbetsmiljöer, såsom hotell, restaurang, verkstad, vård, livsmedelsindustri eller detaljhandel. Läs mer om våra branschspecifika tjänster (på finska) och kontakta oss! Tillsammans kan vi hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Arbetsklädsservice för små och stora företag

Vår arbetsklädsservice passar både små och stora företag. Undrar du varför du ska hyra arbetskläder istället för att köpa dem?  Arbetsklädshyrning är enkelt och problemfritt – lämna allt som är relaterat till arbetskläder till proffsen. Arbetskläderna är anpassade efter de individuella behoven i ditt företag och arbetsmiljön som dina anställda arbetar i.

Våra arbetskläder uppfyller användarens behov och följande krav:

  • Säkerhet: Korrekt valda arbetskläder ökar arbetssäkerheten
  • Renhet och hygien: garantera både dina anställdas och kundernas hälsa
  • Komfort: passande arbetskläder bidrar till arbetsglädjen
  • Elegans: snygga arbetskläder förstärker ditt företags image

Fördelar med att hyra arbetskläder

Benefits of Lindström workwear rental

Kostnadseffektiv lösning,
som sparar tid och pengar

Benefits

Förbättrar arbetsförhållandena
och öka produktiviteten

Benefits of Lindstrom wokrwear rental

Håller kunderna nöjda
och upphåller en positiv imago

När ni hyr arbetskläder av oss på Lindström ser vi till att kläderna alltid finns tillgängliga. Vi levererar hela och rena kläder till din arbetsplats varje gång och tar på samma besök med oss kläderna som ska i tvätt. Vi vet att arbetskläder används och slits, därför underhåller och reparerar vi kläderna hos oss för att se till att det vi levererar alltid uppfyller högsta standard och säkerhet.

Vår arbetsklädservice inkluderar allt från tvätt till transport, service och leverans till kunden, lagring och till och med ansvarsfull kassering av kläderna. Du kan vara säker på att det inte finns några dolda kostnader på vägen. Du behöver inte ha en stor investering i förväg för att komma igång – du betalar bara en månadshyra för arbetskläderna.

Vår arbetsklädsservice sparar dig och dina anställda värdefull tid genom att eliminera behovet av att underhålla och lagra arbetskläderna själv. Istället kan ni fokusera er på kärnuppgifterna i företaget.

Vi försäkrar dig att våra arbetskläder alltid uppfyller de senaste standarderna och lagarna. Oavsett din bransch, som användare av vår arbetsklädsservice, kan du vara säker på att ditt företag alltid uppfyller säkerhets och hygienkraven för arbetskläder.

När du erbjuder dina anställda högkvalitets arbetskläder som är skräddarsydda för deras yrke, ger du inte bara en positiv bild av ditt företag utan visar också dina anställda att du bryr dig om deras välbefinnande och komfort. När dina anställda alltid har rena och passande arbetskläder, behöver de inte spendera tid på att tvätta och underhålla sina arbetskläder, vilket förbättrar balans mellan arbetsliv och välbefinnande, vilket ökar produktiviteten.

Vi har designat våra arbetskläder så att de är hållbara och går att repareras så att de håller längre. När våra arbetskläder inte längre kan användas till sitt ursprungliga syfte, återanvänder vi dem till nya produkter eller så kasserar vi dem på ett ansvarsfullt sätt. Tack vare vår tvättprocess kan farligt avfall från kläder, som olja, också kasseras på ett ansvarsfullt sätt.

Vi har beaktat vår miljöpåverkan i varje steg av vår produkt- och servicedesign och kan ge dig en arbetsklädslösning som är mycket mer hållbar än att köpa arbetskläder. Den genomsnittliga koldioxidutsläppen för arbetsklädsservicen är 46 kg * per år, jämfört med att tvätta och torka arbetskläder hemma, vilket har ett genomsnittligt koldioxidutsläpp på 210 kg * per år.

(*ETSA)

När processen automatiseras blir ditt arbete mer effektivt. FlowAbility-tjänsten hjälper dig att minska arbetsbelastningen, förbättra processer och spara pengar och tid. I praktiken innebär detta till exempel att rätt arbetskläder och textilier alltid finns tillgängliga i ett centraliserat smartlager och rapporteringen är mer transparent, vilket hjälper dig att växa ditt företag. På detta sätt sparar du pengar och ökar dina anställdas nöjdhet och kundupplevelsen. Låter detta bra?

FlowAbility innebär att vi använder smart teknik för att se till att rätt arbetskläder och textilier alltid är tillgängliga för de människor som behöver dem. Du behöver inte fylla ditt lager med onödiga textilier, eftersom du kan lita på att dina arbetskläder alltid finns i lager. FlowAbility Solutions hjälper dig att hålla rätt mängd arbetskläder tillgängliga för dina anställda hela tiden. Inga mer borttappade arbetskläder och tidskrävande inventeringar – FlowAbility gör hantering av arbetskläder lätt och långsiktigt kostnadsbesparande.

Läs mer om FlowAbility-Solutions (på finska)

FlowAbility-lösningen handlar om att använda smart teknik i arbetskläder för att ge våra kunder den perfekta dagen. FlowAbility-lösningar är baserade på RFID-teknik som möjliggör online-rapportering i realtid och öppen service för dig.

Vårt viktigaste mål inom digital utveckling är att förse våra kunder med en problemfri service. Vi strävar efter en mer transparent service genom att lägga till RFID-taggar (radiofrekvensidentifiering) i våra arbetskläder. Med en teknikbaserad lösning kan du följa saker som:

  • arbetsklädernas totalanvändning
  • mängden arbetskläder i förvar
  • nästa leveransdatum
  • mängden arbetskläder som ska levereras
  • förvarhantering
  • realtidsrapportering online

Med en öppen lösning baserad på RFID-teknik är du alltid uppdaterad med den exakta mängden arbetskläder, nästa leveransdatum och mängden rena arbetskläder genom att använda vår eLindström onlinetjänst.

Arbetskläderhantering har aldrig varit så enkelt! Glöm borttappade textilier och smärtsamma inventeringar – all information du behöver är i realtid och tillgänglig dygnet runt.

Läs mer om FlowAbility (på finska) och hur digitala tjänster ger värde för dig.

Measure icon

Planering, design och inköp

Vi designar tillsammans en passande kollektion för ditt företag och passande kläderna för dina anställda.

Laundry icon

Tvätt och underhåll av arbetskläder

Vi köper, tvättar och underhåller arbetskläder och lagrar dem åt dig. Vid behov reparerar och förnyar vi också våra kläder.

Deliver icon

Leverans

Varje vecka levererar vi rena och underhållna kläder till var och en av dina anställdas fack eller annan överenskommen plats.

Recycle icon

Förvaring och kassering

Vi tar hand om lagringen och återvinningen eller ekologiska kasseringen då arbetskläderna inte längre kan användas till sitt ursprungliga syfte.