Tröja för arbetare

Se till att din personal har möjlighet att hålla sig varm på jobbet med vårt sortiment av tröjor av högsta kvalitet. På Lindström har vi skapat det bästa sortimentet av tröjor som kan användas i en arbetsmiljö genom att använda de bästa tillgängliga materialen. Våra fleeces kan bäras av både män och kvinnor, finns i olika färger och finns i olika storlekar.

Finns i olika färger
Tillverkad av de finaste materialen
Designad för att hjälpa din personal att se bra ut och hålla sig varm
Lämplig för arbetare i alla storlekar

Hur fungerar det med oss?

Measure icon

Behöver bedömning och upphandling

Vi hjälper dig att fastställa lämplig arbetsdräkt för olika jobb och uppgifter i ditt företag. Vi passar våra arbetskläder för varje anställd för att säkerställa en perfekt passform och förvärva även textilier åt dig.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Vi tvättar och underhåller dina arbetskläder varje vecka. Våra tvättprocesser säkerställer att plaggen hålls säkra under hela sin livscykel och repareras och byts ut vid behov.

Deliver icon

Leverans och lagring

Vår servicerepresentant kommer att leverera dina rena arbetskläder direkt till varje anställds eget skåp eller annan förutbestämd plats. Vi levererar rena arbetskläder varje vecka och hämtar begagnade plagg för tvätt samtidigt.

Recycle icon

Återvinning och bortskaffande

När våra arbetskläder inte längre kan användas för sitt ursprungliga syfte, recirkulerar vi dem som material för andra produkter. När kläder inte längre kan återvinnas, kasserar vi dem på ett ansvarsfullt sätt.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!