Kläder inom hotell- och restaurangbranschen

Våra uniformer är tillverkade av premiummaterial som är utformat för att se bra ut och klara av de många utmaningar deras ägare kan ställas inför. De finns i en rad olika stilar, färger och storlekar som passar alla parter. Oavsett om du behöver servitris- eller baruniformer eller en hotelluniform har Lindström det du söker.

Uniformer för hotell- och restaurangbranschen

Vi har lyssnat på en rad ledande namn inom hotell- och restaurangbranschen under vår kreativa process för att säkerställa att våra uniformer är attraktiva, bekväma och praktiska. Vårt sortiment av restauranguniformer, som är designade med slutanvändaren i åtanke, är redo för alla situationer. Vi har ex. barpersonalskläder, kockkläder, serveringskläder m m, dvs vi täcker alla behov av arbetskläder restaurang och hotell.

Kontakta Lindström redan idag för att hitta dina arbetskläder restaurang och hotell.

Få ett förslag!

Lindström arbetskläder för hotell och restauranger

Lindström Arbetskläder för kockar och kökspersonal

Hur fungerar det med oss?

Measure icon

Behovsanalys, design och inköp

Vi hjälper dig fastställa lämpliga arbetskläder för olika jobb och uppgifter i ditt företag. Vi anpassar arbetskläderna för varje anställd för att säkerställa en perfekt passform.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Vi tvättar och underhåller dina arbetskläder varje vecka. Våra tvättprocesser säkerställer att plaggen hålls säkra under hela sin livscykel och repareras och byts ut vid behov.

Deliver icon

Leverans och lagring

Vår servicerepresentant kommer att leverera dina rena arbetskläder direkt till varje anställds eget skåp eller annan förutbestämd plats. Vi levererar rena arbetskläder varje vecka och hämtar använda plagg för tvätt samtidigt.

Recycle icon

Slutlig kassering

När våra arbetskläder inte längre kan användas för sitt ursprungliga syfte, återvinner vi dem som material för andra produkter. När kläder inte längre kan återvinnas, kasserar vi dem på ett ansvarsfullt sätt.

Varför välja att hyra hotell- och restauranguniformer från Lindström?

Vår tjänst för arbetskläder är lämplig för företag av alla storlekar – stora som små, vi har en lösning för dig!

Vår tjänst omfattar allt du behöver för förvaltning av arbetskläder och det kommer att både spara tid och pengar genom att du slipper oroa dig för beställningar, lagring och underhåll. Vår tjänst för arbetskläder för hotell och restauranger omfattar kläder, regelbunden tvättning och underhåll, avlämning, förvaring, skåp och onlinetjänsten eLindström.

Du betalar olika mycket för tjänsten beroende på hur många anställda du behöver kläder för och hur många uppsättningar kläder de behöver. Så det är det perfekta sättet att förbättra din kundupplevelse och hålla dina anställda nöjda och i rena arbetskläder, oavsett om du har ett företag med 2 eller 2 000 anställda.

Byt till vår flexibla uthyrningstjänst för arbetskläder och låt oss ta hand om dina arbetskläder, så att din personal kan fokusera på att ta hand om dina kunder!

Med vår tjänst för arbetskläder för hotell och restauranger, kan du säkerställa att dina anställda alltid har tillräckligt med rena och presentabla arbetskläder. Arbetskläder levereras direkt till varje anställds personliga skåp eller en annan bestämd plats samtidigt som vi hämtar begagnade arbetskläder för tvätt.

Vår tjänst kan anpassas efter är säsongsförändringar, som är vanliga inom HoReCa-sektorn. Vi kan lagra arbetskläder åt dig under säsongsförändringar och reagera snabbt på nya beställningar av arbetskläder, så att dina nyanställda har tillgång till lämpliga kläder när de börjar.

Vår onlinetjänst eLindström hjälper dig att hantera dina arbetskläder utan ansträngning när och var som helst. Via e-Lindström kan du lägga ytterligare beställningar och göra serviceförfrågningar, följa dina beställningar och lager och se de senaste uppdateringarna för din tjänst dygnet runt. Om du har flera olika platser, kan du öppna dem alla med ett ögonkast och läsa och exportera alla rapporter som hör ihop med din tjänst

Uthyrningstjänst för arbetskläder är ett hållbart alternativ för ditt företag. Jämfört med att köpa arbetskläder själv och tvätta dem hemma, är vår tjänst för arbetskläder ett mycket mer miljöriktigt alternativ. Testa vår hållbarhetskalkylator och se hur mycket resurser du kan spara med vår tjänst!

Alla våra arbetskläder underhålls noggrant för att de ska hålla länge och repareras enligt dina företagsstandarder för att undvika textilavfall. När våra arbetskläder inte längre kan användas för sitt ursprungliga syfte, ger vi dem ett nytt liv som nya produkter eller avyttrar dem ansvarsfullt.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!